Jubileumsbok Vågå IL 100 år

I 2019 fyller Vågå IL 100 år og vi vil da gi ut en jubileumsbok om Vågå IL sin historie.

Til jubileumsboka ønsker vi et større utvalg av bilder, som kan brukes til å illustrere historien til Vågå IL. Det være seg fra arrangementer, deltakelse på stevner utabygds samt fra kamper og trening.

I den forbindelse starter vi nå en konkurranse der alle som sender inn bilder innen den 28. februar er med i trekningen av blant annet et gavekort fra MX Sport på 600,-. Bildene vil bli returnert til eier etter at boka er produsert. Bildene må merkes med navn og adresse på eieren, og helst en beskrivelse av bilde med så mye informasjon som mulig. Bildene kan sendes til postboks 19, 2684 Vågå eller til jubileumsbok@vagail.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s