Bli med i ungdomsutvalget i Vågå IL

Vågå IL ønsker nå å opprette et ungdomsutvalget, som skal jobbe spesifikt for ungdommen i idrettslaget. Det være seg å lage forslag og være med på gjennomføringen av nye tiltak og aktivitetstilbud, for å få flere ungdommer aktive i Vågå IL.

Ungdomsutvalget vil bestå av 5 medlemmer i alderen 15-19 år.

Ungdomsutvalget skal være en ekstra ressurs for Vågå IL. Det vil si at de ikke skal gjennomføre såkalte vanlige driftsoppgaver, men være med på å løfte idrettslaget videre. Medlemmene kan etter eget ønske ha en rolle i Vågå IL for å tilegne seg erfaring innen for eksempel arrangementsledelse eller markedsføring. Eksempler på roller kan være assisterende rennleder eller assisterende turneringsleder.

 

Kompetanse og andre spennende muligheter:

Medlemmene vil å løpet av året delta på lederkurs for ungdom i regi av Oppland idrettskrets. Der vil man lære om organiseringen av norsk idrett, styrearbeid, samt andre tema som man vil få bruk for ellers også, som for eksempel presentasjonsteknikk, prosjektplanlegging, selvtillit og kommunikasjon.

Daglig leder, som har Master i Sport Management, vil holde små kurs for ungdomsutvalget, for at de skal få best mulig forutsetninger for å løse oppgaver sine.

Som en del av ungdomsutvalget kan man etter hvert få muligheten til å bli med i ungdomsutvalget i Oppland idrettskrets, som vil åpne for nye muligheter og utfordringer.

De som er interesserte kan melde seg innen den 21. februar til daglig leder på e-post: post@vagail.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s