Ungdomsutvalget Vågå IL

Idrettsglede for ungdom og personlig utvikling

Som en del av ungdomsutvalget vil DU være med på å skape aktivitetsarenaer tilpasset ungdom og samtidig få nyttig kunnskap innen blant annet prosjektplanlegging, presentasjonsteknikk, ledelse og kommunikasjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Være høringsinstans i styrevedtak, spesielt saker som gjelder ungdommen.
  • Utarbeide forslag til tiltak og aktivitetstilbud, for å få flere ungdommer aktive i Vågå IL. Nyskapende og kreative aktivitetselementer på Halland.
  • Utarbeide og gjennomføre en plan for hvordan Vågå IL kan bli mer attraktive i sosiale medier og da særlig rettet mot ungdom.

 

Ungdomsutvalget består av 4-5 medlemmer i alderen 15-19 år. Ungdomsutvalget skal være en ekstra ressurs for Vågå IL og ikke drive med vanlig driftsoppgaver. Det være seg å lage forslag og være med på gjennomføringen av nye tiltak og aktivitetstilbud, for å få flere ungdommer aktive i Vågå IL. Medlemmene kan etter eget ønske ha en rolle i Vågå IL for å tilegne seg erfaring innen for eksempel arrangementsledelse eller markedsføring.

Kompetanse og andre spennende muligheter:

  • Lederkurs for ungdom, Idrettshelga Innlandet: Ungdomsutvalget vil få dekt deltakelse. Les mer om kurset her.
  • I tillegg vil daglig leder, som har Master i Sport Management, holde små kurs for ungdomsutvalget, for at de skal få best mulig forutsetninger for å løse oppgaver sine.
  • Ungdomsutvalget i Oppland idrettskrets: Man kan etter hvert få muligheten til å bli med i ungdomsutvalget i Oppland idrettskrets, som vil åpne for nye muligheter og utfordringer.

De som er interesserte kan melde seg innen den 30. april til daglig leder på e-post: post@vagail.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s