Søndagstur med skigruppa 10.06.2018

 

bilde_ski

Etter godt oppmøte på to fine søndagsturer med skigruppa kjører vi på med fleir turar. Søndag 10.06.2018 går turen til Veslvassfjellet. Som vanleg blir turen lagt opp så den passar for alle. Barn under skulealder bør ha med ein vaksen dei kjenner. Ta med gode sko, litt mat og godt med drikke.

Oppmøte blir på parkeringa før brua ved Tesseosen kl 12:00. Siden det er litt dårleg med parkeringsplass ved starten av turen organiserer vi samkøyring så langt det er mogleg frå Tesseosen. Veigbeskriving finn du her: Vegbeskriving til Tesseosen :

veig_skiveig_beskr_ski

 

– Håper vi treffast på søndag –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s