Påmelding turnsesongen 2018-19

Påmelding til turnsesongen 2018/19.

Nye og erfarne utøvere er hjertelig velkomne!

Oppdatert: Den eldste gruppa (2009-03) er nå fulltegnet, mens det er fortsatt plass på den minste gruppa.

Nå er det klart for en ny sesong med turn i Vågåhallen. Både gutter og jenter fra 1. klasse til 10. klasse kan melde seg på. Første trening er mandag i uke 41 og varer fram til påske. Den yngste gruppen (1.-3. klasse) fra kl. 17.30-18.30 og den eldste gruppen (4.-10. klasse) fra kl. 18.30-19.30. På grunn av antall kvalifiserte instruktører er maks antall deltakere på den eldste gruppen satt til 25 stk. og det er førstemann/-kvinne til mølla. Hvis det er noen som ønsker å bli instruktør kontakt daglig leder på post@vagail.no.

Treningsavgift for hele sesongen uansett årsklasse er 350,-.

For at treningene skal bli best mulig for ungene er det ønskelig at foreldre hjelper til med oppvarming eller rydde ut og inn utstyr. Oppgavefordeling vil bli sendt ut i forkant. I tillegg setter vi stor pris på om noen ønsker å være hjelpetrener. Nødvendig kursing vil bli gitt.

Både gamle og nye utøvere MÅ melde seg på og sende en e-post med følgende personopplysninger til post@vagail.no innen den 28. september 2018.

Navn

 

 
Adresse

 

 
Postnr./Sted

 

 
Fødselsdato

 

 
Navn foreldre/foresatte

 

 
Tlfnr. foreldre/foresatte

 

 
E-post foreldre/foresatte

 

 
Ønsker å være hjelpetrener

 

 

 

De som ikke har tilgang til e-post kan levere skjema til daglig leder i Vågå IL, Anders Lien, på kontoret i kulturhuset 2. etasje (tlf. 91132413). Ved spørsmål kontakt daglig leder eller hovedtrenerne Joachim Nyhus (90862685)/Yvonne Nyhus-Bakke (97617090).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s