Årlig møte håndballgruppa

Vågå IL håndballgruppa inviterer til årlig møte for sine medlemmer tirsdag den 12. februar kl. 20.00-21.00 på formannskapssalen, Vågå kommunehus. Der vil det bli informert om aktiviteten i Vågåhåndballen (regnskap 2018, årsberetning 2018 og budsjett 2019). Man vil også kunne komme med innspill til sportslig plan, årshjulet og annet man eventuelt måtte ha på hjertet. Dette er også en mulighet til å komme med forslag til saker, som man ønsker at håndballgruppa skal fremme på årsmøtet i Vågå IL den 13. mars.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s