Løyperapport Heimfjelløpet

Løypesjef Knut Øyjordet melder om bra forhold i løypene til Heimfjelløpet i dag. Så med et snødryss i natt og håp om solgløtt satser vi på en fin dag for skirenn i morgen. Vell møtt til en trivelig dag på Lemonsjøen i morgen. Skigruppa har ordna med flere flott premier som blir trekt ut på startnr. Påmelding fra kl. 10.00-11.45 på Lemonsjøen fjellstue og rennstart kl. 12. Mer info om selve rennet her: https://vagail.com/heimfjellopet/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s