Påmelding turnsesongen 2019/20

Nå er det klart for en ny sesong med turn i Vågåhallen. Både gutter og jenter fra 1. klasse til 10. klasse kan melde seg på. Første trening er mandag i uke 41 og varer fram til påske. Den yngste gruppen (1.-3. klasse) fra kl. 17.30-18.30 og den eldste gruppen (4.-10. klasse) fra kl. 18.30-19.30. På grunn av antall kvalifiserte trenere er maks antall deltakere på den eldste gruppen satt til 25 stk. og det er førstemann/-kvinne til mølla.

Merk! Lørdag den 21. september arrangeres det et medtrenerkurs på Lillehammer. Hvis det er flere som gjennomfører det kurset så kan vi øke maks antall deltakere. I tillegg være bedre rustet for framtidige turnsesonger, for per nå er det stor belastning på de få instruktørene vi har.

Mer informasjon om kurset her: https://www.gymogturn.no/events/event/medtrenerkurs-14/

Treningsavgift for hele sesongen uansett årsklasse er 350,-.

For at treningene skal bli best mulig for ungene er det ønskelig at foreldre hjelper til med oppvarming eller rydde ut og inn utstyr. Oppgavefordeling vil bli sendt ut i forkant. I tillegg setter vi stor pris på om noen ønsker å være medtrenere.

Både gamle og nye utøvere MÅ melde seg på og sende en e-post med følgende personopplysninger til post@vagail.no innen den 28. september 2019.

  • Navn
  • Adresse
  • Postnr./-sted
  • Fødselsdato
  • Navn, tlfnr. og e-post til foreldre/foresatte.

Ved spørsmål kontakt daglig leder (91132413/post@vagail.no) eller hovedtrenerne Joachim Nyhus (90862685)/Yvonne Nyhus-Bakke (97617090).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s