Jubileumskolleksjon skiklær

Nettbutikken til Trimtex er nå åpen for kjøp av skiklær fra Vågå IL sin kolleksjon. Eksklusivt kun i år er at klærne leveres med jubileumslogoen.

Nettbutikken stenger 25.10.2019 med forventet levering i uke 50. Vi jobber med å få til en kveld i Vågåhallen i oktober hvor man kan få prøve på størrelser.

Framgangsmåte bestilling:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/vaagaa-il—langrenn/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller «Ny konto» om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn vågå2019 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man «bort» fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s