Status DNB Trondheim håndballcup

Cupen står i fare for å bli utsatt til uke 41 (9.-11. oktober) som følge av Corona-viruset. En endelig avgjørelse vil bli fattet i starten av april. Innbetaling av egenandelen skal skje nå uansett om cupen blir gjennomført i april eller i oktober.

Les pressemeldingen fra arrangøren her:

DNB Trondheim Håndballcup har utviklet seg til å bli Norges største innendørs Håndballcup med nærmere 450 påmeldte lag. Den har de 4 siste årene blitt arrangert siste helga i april i Trondheim Spektrum og Kolstad Arena. Nå står cupen i fare for å bli utsatt til oktober.
 
I dag kom Folkehelseinstituttet med en klar anbefaling om å avlyse eller utsette arrangementer med flere enn 500 deltakere. DNB Trondheim Håndballcup som involverer over 5 000 spillere pluss lagledere og foreldre, kan selvsagt bli berørt av dette. Samtidig ser vi nå at det iverksettes drastiske tiltak som gjør at man kan lykkes med å minske smittefaren vesentlig de nærmeste ukene. Vi kommer til å følge denne utviklingen tett, samtidig som vi har kontinuerlig dialog med Kommunelegen i Trondheim Kommune ift. om vi bør gjennomføre cupen i april eller ikke. Vi tar sikte på å ta en beslutning i starten av april basert på utviklingen av koronaviruset fram til da.
 
Hvis Trondheim Kommune mener vi bør utsette DNB Trondheim Håndballcup pga. koronaviruset, har vi allerede fått på plass en plan B. Denne innebærer at DNB Trondheim Håndballcup flyttes til uke 41, og cupen vil da gjennomføres onsdag 7. oktober til søndag 11. oktober i Trondheim Spektrum og Kolstad Arena. Reiselag vil få kamper fom. fredag 9. oktober.
 
Alle lagene som er påmeldt DNB Trondheim Håndballcup vil beholde de samme rettighetene hvis det viser seg at cupen blir utsatt. Men vi jobber i utgangspunktet med at cupen går som planlagt, og vi anmoder derfor alle lag til å betale deltakeravgiften innenfor tidsfristen som er satt. Merk at vi allerede nå har satt ned et eget team som har ansvaret for å forebygge smitte under cupen, og svare på evt. spørsmål om koronaviruset. Dette teamet ledes av Hege Nervik Almli. Hun har god erfaring fra helsevesenet og vil fungere som smittevernansvarlig under DNB Trondheim Håndballcup.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s