Vågåcupen

Logo Vågåcupen

Vågå IL har gleden av å invitere til en turnering lørdag den 7. april 2018 i Vågåhallen.

Vågåcupen er en dagsturnering for jenter og gutter i alderen 7-9 år. Klubbene oppfordres til å stille lag også i de årsklassene de ikke har lag i seriespillet, spesielt i gutteklassene.

 

Påmelding:

Påmelding gjøres ved å sende påmeldingsskjemaet til post@vagail.no. Påmeldingsskjemaet finner du her: Påmeldingsskjema Vågåcupen

Påmeldingsfrist er søndag den 18. mars.

Påmeldingsavgiften er kr 600 per lag og betales til konto 2085.07.20216 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen med lagnavn og klasse.

 

Turneringsavvikling:

Det spilles minihåndball med 4 spillere, inkludert målvakt, på banen og hvert lag består av maks 8 spillere. Har ditt lag mange spillere i en klasse så meld gjerne på flere lag, for ingen liker å sitte på benken. Spilletid er 1 x 15 min. og kampene spilles på tre baner på tvers av den vanlige håndballbanen. Turneringen gjennomføres basert på NHF sine regler. Alle spillerne premieres og premiering vil foregå etter lagets siste kamp.

 

Inngangspris tribune:

Barn/ungdom (0-16 år): Gratis

Voksne:                              50,-

 

Kafé:

Det vil være i hallen så lenge det spilles kamper. Der får man kjøpt sunne matvarer, som blant annet wraps, fruktkurv, smoothies, smurte baguetter og kaffe.

Betalingsmåter er kontant og via VIPPS.